Privaatsuspoliitika

Bonuspart.ee hindab saidi kasutajate privaatsust tõsiselt. Oleme siin lehel välja toonud, kuidas sinu andmeid ja privaatsust käsitletakse. 

Kes me oleme?

Meie internetilehekülje aadress on https://bonuspart.ee. Saidil tutvustame Eesti online kasiinosid, erinevaid boonuspakkumisi ning uudiseid. Kõik meie lehel listitud internetikasiinod omavad Maksu- ja Tolliameti litsentse. Bonuspart.ee saidi omanik ja haldaja on Mediainvesting OÜ, registrikoodiga 14350560 ja aadressiga Suur-Patarei tn 2-20, 10415, Tallinn, Eesti.

Milliseid andmeid Bonuspart.ee kogub?

Bonuspart.ee veebileht kogub erinevaid andmeid, mis aitavad meil mõista, millist osa meie lehest külastajad on kasutanud ning kui kaua seal on viibitud. See aitab meil analüüsida, kuidas meie teenust kasutatakse ning seeläbi ka viia sisse parendusi. 

Küpsised 

Küpsised jätavad meelde kasutajate eelistused veebilehte külastades. Kasutame küpsiseid, et koguda veebikasutusega seonduvat informatsiooni ning see aitab meil teenust täiendada. Küpsiste puhul on kasutajal võimalik ise valida, kas on soov, et veebilehitseja lubaks küpsiseid või hoopis kustutaks need.

IP-aadress ja seadme info

Bonuspart.ee saiti külastades tuvastab meie veebiserver automaatselt kasutaja IP-aadressi. Samuti võime koguda seadmega seotud informatsiooni, milleks võivad olla seadme kood, mudel ning operatsioonisüsteemi versioon.

Uudiskiri ja isiklikud andmed

Saidi külastajad, kes on liitunud meie uudiskirjaga, saavad meilt soovi korral e-maile. Uudiskirjaga liitujate e-mailid salvestatakse veebilehe andmebaasis. Lisaks e-mailile võime aeg-ajalt koguda ka kasutajate nime, aadressi ja telefoninumbrit erinevate kampaaniate raames. Isikliku info esitamisel annab külastaja nõusoleku otseturunduseks, sellest on alati võimalik ka loobuda.

Kellega me jagame andmeid?

Isiklike andmeid ei edastata ega müüda bonuspart.ee poolt edasi ega jagata kolmandate osapooltega.

Kui kaua me andmeid säilitame?

Isikuandmeid säilitame senikaua, kuni kasutaja palub nende eemaldamist meie süsteemist. Kui kasutajal on soov isikuandmete eemaldamiseks, tuleb sellest meile teada anda aadressil info@bonuspart.ee

Millised on õigused oma andmete üle?

Kasutajal on õigus küsida, milliseid andmeid tema kohta on salvestatud ning õigus neid näha ja paluda nende koopiat. Kasutajal on õigus saada informatsiooni tema isikuandmete töötlemise kohta. Samuti on kasutajal õigus oma andmeid muuta või parandada. Soovi korral on kasutajal õigus paluda isikuandmete kogumise, salvestamise ja kasutamise lõpetamist ning nende kustutamist meie süsteemist. Kasutajal on oma õiguste kaitseks võimalik esitada kaebus Andmekaitse Inspektsioonile.

Kuidas me andmeid kaitseme?

Bonuspart.ee salvestab andmeid turvaliselt, kasutades kvaliteetseid ja usaldusväärseid veebiteenuseid ning värskeimat tarkvara ning turvalahendusi. Andmetele on ligipääs vaid töötajatel ja alltöövõtjatel, kellel on vastavat informatsiooni vaja tööalasteks ülesanneteks. Andmekaitse on meie jaoks prioriteet.

Lingid, viited ja muu sisu teistelt veebilehtedelt

Bonuspart.ee lehel võib olla linke, viiteid ja muud sisu teistelt veebilehtedelt. Need võivad kasutata teistsuguseid privaatsusreegleid ning Bonuspart.ee ei vastuta nende teenuste eest, palume tutvuda teiste veebilehtede privaatsuspoliitikaga.

Seadusandlus ja privaatsuspoliitika muutmine

Käesolevad andmekaitsetingimused on kooskõlas Euroopa Parlamendi ja nõukogu määrustega, Eesti Vabariigi isikuandmete kaitse seadusega ning Eesti Vabariigi ja Euroopa Liidu õigusaktidega.

Bonuspart.ee saidil on õigus andmekaitsetingimusi osaliselt või täielikult muuta, teavitades kasutajaid muudatustest kodulehe kaudu.

Küsimused ja kontakt

Lisaküsimuste tekkimisel ja lisainformatsiooni soovil palume ühendust võtta meiega e-maili teel: info@bonuspart.ee